Lleida Ocasió tanca amb la previsió de superar les 140 vendes

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  La fira del vehicle d'ocasió ha tancat amb un balanç força positiu. AJUNTAMENT DE LLEIDA

  Lleida Ocasió, la Fira del Vehicle d’Ocasió, tanca avui les portes amb la previsió de superar els 140 vehicles venuts de l’edició del 2019, tot esperant les darreres operacions que es puguin fer aquest vespre i la formalització de les iniciades, que es tanquin en els darrers dies.

  El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha incidit en la bona acollida que ha tingut la fira, “amb una massiva afluència de públic, especialment els dos darrers dies” i un públic molt interessat en la compra d’un vehicle (1 de cada 2 visitants han vingut amb intenció de compra, si troba el model que està buscant).

  Oró ha destacat com a factors que han contribuït al bon funcionament del saló que la fira ha coincidit amb tres dies d’excepcional climatologia i que la venda de vehicles de segona mà és un fenomen que està creixent.

  A l’hora de fer balanç, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, ha coincidit amb Oró en la plena satisfacció dels expositors amb aquest saló i ha reiterat que Lleida Ocasió s’ha convertit en el referent del sector a Lleida, tot i que també amb una bona capacitat d’atracció i d’influència en les províncies veïnes.

  Per la seva banda, els expositors han coincidit en l’afirmació que en aquesta edició “hem tingut un públic que realment vol comprar un vehicle”, tot i que la confusió generalitzada que hi ha avui dia sobre la tipologia de cotxe més adient (de benzina, dièsel, híbrid o elèctric), provocada per una legislació no gaire clara, ha pogut frenar una mica l’adquisició de vehicles. En feia un resum el tinent d’alcalde Paco Cerdà: “Enguany aquest saló ha estat un esdeveniment altament positiu per la satisfacció dels expositors per les operacions i contactes duts a terme durant aquests 3 dies i pel perfil del públic, eminentment comprador”. Tall de veu P. Cerdà.

  El saló s’ha celebrat al recinte de Fira de Lleida, de divendres a diumenge, amb 30 expositors i prop de 600 vehicles a la venda (turismes, 4×4, vehicles industrials i autocaravanes), a més d’equipaments i recanvis per a vehicles. L’oferta ha inclòs cotxes de tots els preus, des dels 3.000 als 54.900 euros, tot i que el preu mitjà dels vehicles s’ha situat entre 15.000 i 20.000 €. Els vehicles més demandats han estat els SUV, els km 0 i els de gerència.

  Un dels vehicles més singulars exposats en aquesta edició del saló és un espectacular Dodge Challenger V8 RT de 1918 importat directament dels EE.UU. i exposat a l’estand de l’empresa Used Cars. Es tracta d’un potent i rapíssim automòbil de 380 cv i 8 cilindres, que pot anar de 0 a 100 Km/h en 5,6 segons i superar els 260 Km/h en carretera.