Lleida millorarà 11 parades d’autobús amb la instal·lació de noves marquesines

  L'objectiu és protegir als usuaris de situacions meteorològiques adverses i facilitar la comoditat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge d'arxiu

  L’Ajuntament de Lleida millorarà les parades de transport públic mitjançant la instal·lació d’onze noves marquesines distribuïdes pels barris de la ciutat, amb l’objectiu de protegir als usuaris dels autobusos de situacions meteorològiques adverses i permetre’ls-hi una major comoditat mentre esperen l’arribada del vehicle.

  La instal·lació de les marquesines s’iniciarà a partir del pròxim dimarts, dia 25 de juny, i anirà a càrrec de l’empresa Exterior Plus, concessionària dels suports fixos de publicitat a la ciutat, dins de les inversions previstes en el contracte amb la Paeria.

  Les noves marquesines s’ubicaran en parades que fins ara no en disposaven i que tenen un pas important de viatgers cada dia. Són les següents:

  A Pardinyes, les parades de Jeroni Pujades/Baró de Maials, Barris Nord i Rambla Corregidor Escofet 2; a Cappont, les parades Estudi General/Joan Fuster i CAP Cappont; al Secà de Sant Pere, Marimunt/Picabaix; al Clot, la parada Clot de les Granotes; a Instituts-Sant Ignasi, la parada Estació d’Autobusos/Joana Raspall; a la Bordeta, Palauet/Almeria; al barri d’Universitat, la parada d’Hisenda 2; i a Balàfia, la de CAP Balàfia/Pardinyes.

  En set d’aquests punts es retirarà el banc que hi ha actualment a la parada, per substituir-lo per la nova marquesina, que ja incorpora l’espai per seure.

  Durant els últims anys, l’Ajuntament de Lleida ha anat incorporant marquesines i plataformes a les parades d’autobús amb més trànsit, per promoure la comoditat i l’accessibilitat en el transport públic.