Lleida es converteix avui en el set de rodatge de la nova pel·lícula de Mario Casas

  La zona del pont Vell i el riu Segre es transformaran en una ciutat del sud de França

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Lleida s'ha convertit en el set de rodatge de la nova pel·lícula de Mario Casas. Foto: Roger Blazquez

  Lleida s’ha convertit aquest diumenge en un set de rodatge cinematogràfic. Si el vent ho permet, la capital del Segrià acollirà avui el rodatge de diverses escenes de El practicante, la nova producció original de Netflix protagonitzada per l’actor Mario Casas i dirigida pel cineasta català Carles Torras.

  Així doncs, la zona del pont Vell i el riu Segre es transformaran per uns moments en una ciutat del sud de França. De fet, des d’aquest dissabte ja es podien veure penjades als fanals del pont algunes banderes franceses que van cridar l’atenció dels lleidatans. A més, l’equip de rodatge, format per una seixantena de persones, es quedarà a la ciutat per enregistrar algunes escenes en una parada bus i dins un autobús urbà en les quals participaran figurants de Lleida.

  La zona del Pont Vell i el riu Segre es transformaran en una ciutat del sud de França. Foto: Roger Blazquez

  El practicante és un thriller psicològic que gira al voltant del personatge interpretat per Mario Casas. A la pel·lícula, el popular actor interpreta un tècnic d’ambulàncies que pateix un greu accident i queda en cadira de rodes, un fet que el converteix en una persona pertorbada i paranoica que s’obsessionarà amb que la seva parella li és infidel.

  Una pel·lícula amb segell lleidatà

  Més enllà de tenir algunes localitzacions a Lleida, cal destacar que el projecte també es va gestar fa tres anys a la capital del Segrià, quan el director del film, Carles Torras, era productor resident al CECAAC. De fet, el director del centre cinematogràfic, Santi Lapeira, és un dels productors executius de la pel·lícula. L’Institut Català de les Empreses Culturals i la Lleida Film Comission de la Paeria han donat suport a El practicante, que està previst que es pugui veure a Netflix l’any vinent.