L’estació d’autobusos de Tarragona és l’escenari d’una nova intervenció artística

    L'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona ha tornat a cedir les seves instal·lacions per a la 13a intervenció del programa "Estació Creactiva"

    L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona ha tornat a cedir les seves instal·lacions per a la tretzena intervenció artística del programa “Estació Creactiva” del col·lectiu Künstainer. En aquesta ocasió es tracta del mural a l’andana de l’estació d’autobusos Ser nadie, ser cualquiera, ser todos de l’artista Hyuro, que es va inaugurar dissabte al vespre.

    L’EMT col·labora en aquest programa artístic des de l’any 2010 cedint l’espai de l’estació, entenent que l’espai públic juga un paper essencial en la comunicació entre els ciutadans i permet fer del públic part de l’obra, alhora que proporciona l’oportunitat d’una experiència col·lectiva.

    El programa Estació Creactiva es va iniciar amb la inauguració el 26 de juny de 2010 de la intervenció artística Distorsión libre de Unai Reglero. Durant aquests 7 anys, han utilitzat l’espai de l’estació d’autobusos més de 15 artistes d’arreu, amb diferents suports i llenguatges, que han consolidat l’estació com un dels referents de l’expressió artística en un espai públic.