L’espectacle de titelles “Safari” obrirà la nova temporada del cicle de teatre familiar de Cambrils

  La programació de “Diumenges al Teatre” es completa amb el Mag Albert, el “Contes Amagats” de Marcel Gros i “L’Endrapasomnis

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’espectacle de titelles “Safari” obrirà la nova temporada del cicle familiar “Diumenges al teatre” de Cambrils el proper 21 de gener al Teatre del Casal Parroquial (18 hores). La companyia lleidatana La Baldufa recupera en Pinyot i el Carabassot de l’espectacle “Embolic a la Granja” i aborda la temàtica del bullying a través de la història d’un lleó que no sap rugir i a qui el cocodril i altres animals li fan la guitza. Els intrèpids investigadors hauran d’esbrinar perquè el lleó està tant trist i buscar la manera d’envalentir el rei de la sabana.

  La programació continuarà el 18 de febrer amb l’espectacle per a tots els públics “Albert Illusionist” del Mag Albert. La màgia, la música, els efectes especials i l’extraordinària il·luminació escènica transportaran el públic a un món misteriós i desconegut.

  L’espectacle del mes març seran els “Contes Amagats” de Marcel Gros. El dia 18 l’humor es donaran la mà en aquest viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors. Marcel Gros anirà a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres, vol trobar contes amagats i s’adona que d’històries n’hi ha per tot arreu i que cal atrapar-les. Però també descobreix que de vegades et quedes quiet i les històries t’atrapen a tu.

  El cicle finalitzarà el 29 d’abril amb la companyia Teatre al Detall, que presentarà “L’Endrapasomnis”. Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució.

  Totes les representacions s’oferiran al Teatre Parroquial del Casal (plaça de l’Església de Sant Pere) a les 18 hores. El preu de l’entrada serà de 4 euros.

  La programació, organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament amb el suport del grup de teatre La Teca, s’adreça principalment als menuts de la casa però també en gaudeixen els grans. Ja fa 17 anys que la regidoria de Cultura aposta per aquesta activitat que, un diumenge al mes, apropa les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment a les famílies i al mateix temps els permet viure i compartir uns moments màgics.