L’espectacle de Cantajuego al Teatre Fortuny es posposa fins a l’any 2022

L'espectacle serà a Reus el 7 de maig de l'any 2022 presentant en nou espectacle "Extiendo mi mano"

L’espectacle del grup musical Cantajuego que s’havia programat al Teatre Fortuny de Reus per a aquest cap de setmana es posposa al 2022. El Consorci del teatre reusenc, conjuntament amb la companyia, han decidit aquest canvi atès que moltes persones de les que havien adquirit localitats eren de fora el Baix Camp i les mesures sanitàries decretades arran de la COVID19 marcaven el confinament comarcal. Davant la incertesa sobre si el públic es podria desplaçar fora de la comarca, entre el Teatre Fortuny i Cantajuego van decidir ajornar la seva actuació a Reus per al mes de maig de l’any vinent.

Des del Teatre Fortuny s’informa que totes les persones que vulguin canviar les entrades per a la nova data ho poden fer sense cap problema i, si algú vol la devolució dels diners també ho pot demanar.

Cantajuego serà a Reus el 7 de maig de l’any 2022 presentant en nou espectacle “Extiendo mi mano”.

Cantajuego presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a països llatinoamericans que visitaran en aquesta edició, estenent així ponts culturals entre ambdós continents.

Pensat per a un públic infantil, estaran com sempre acompanyats pels seus fidels amics Coco, Pepe y Buby i faran les delícies de petits i grans amb un espectacle ple de música i energia.