L’Arboç organitza un Crèdit de Síntesi sobre la vila

    L’Ajuntament de l’Arboç, a través de l’oficina de Turisme, ha coordinat aquesta iniciativa

    Del 12 al 15 de juny de 2017, els alumnes de 1r, 2n i 3r de ESO del Col·legi Residència de l’Arboç han assistit a les activitats organitzades en el marc del “Crèdit de Síntesi de l’Arboç”. Aquesta iniciativa, que compta ja amb més de 10 anys d’història a la vila, suposa un important esforç de coordinació de l’Ajuntament de l’Arboç, que s’encarrega d’implicar i organitzar activitats amb un bon nombre d’entitats i particulars de l’Arboç, encapçalades per la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, l’Escola de Puntaires de l’Arboç, i La Giralda de L’Arboç.

    Des de la seva creació l’any 2006, l’objectiu del crèdit de síntesi “L’Arboç” sempre ha estat que tots els nens i nenes que passen una part de la seva vida educativa a l’Arboç (que son molts i procedents de molts pobles del Baix Penedès) coneguin la vila de primera mà, coneguin la punta al coixí, s’exercitin amb un coixí i els boixets, i en definitiva, aprenguin a estimar L’Arboç.

    L’Ajuntament de l’Arboç desitja agrair l’esforç realitzat per fer possible aquest Crèdit de Síntesi al claustre de professors del Col·legi Residència, a les alumnes de l’Escola de Puntaires de l’Arboç, a La Giralda, i als tècnics municipals i a totes les persones i institucions que s’han avingut de manera desinteressada i gratuïta a col·laborar amb aquesta iniciativa educativa i cultural.

    Segons declaracions de la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de l’Arboç, Sra. Sònia Magrané, <<…per l’Ajuntament de L’Arboç és un orgull i un deure poder realitzar cada any aquest gran esforç de coordinació per tal que tots els alumnes dels principals centres educatius de la vila puguin conèixer L’Arboç i aprendre a estimar-lo. De cara a l’any vinent esperem que els alumnes de l’Institut de l’Arboç, es puguin afegir a aquesta iniciativa i també puguin gaudir d’aquesta experiència tant enriquidora…>>