L’alcalde de Lleida desitja sort al futur de la Pastisseria Prats i agraeix els 114 anys de treball

    El paer en cap ha agraït als propietaris d'aquesta històrica pastisseria de Lleida el treball i la professionalitat amb què han servit la ciutat en els més de cent anys d'activitat de l'establiment

    El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha saludat aquest dimecres la família Prats, que tanca la històrica pastisseria ubicada al passeig de Ronda després de més de cent anys d’activitat. Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde Rafael Peris, ha destacat la contribució de la família en la projecció de la ciutat, sent un punt de referència per a moltes persones i viatgers que hi passaven i paraven a adquirir els seus productes de pastisseria. L’alcalde ha agraït el treball i la professionalitat amb què els propietaris han servit la ciutat en aquests anys d’activitat i ha remarcat la seva aportació en el teixit comercial local.

    L’alcalde ha tingut paraules d’afecte pel Ramon i la Lolita, ja que “sempre han cuidat molt els seus clients” i s’ha mostrat nostàlgic per “aquest sentiment contradictori”, perquè tanca un espai on ha compartit diversos moments personals i professionals i perquè, després de tants anys, els propietaris “mereixen descansar”. Alhora, Larrosa ha desitjat èxit als membres de la família Prats que, tot i tancar l’establiment, continuen oferint servei de càtering. Ramon Prats (fill) ha agraït també les mostres d’estima que han rebut els últims dies, un contacte del dia a dia que trobaran a faltar després de tants anys treballant servint als seus clients.

    La Pastisseria Prats va obrir el 1904 al carrer Tallada com a forn de pa i fa 38 anys que es va traslladar a l’actual ubicació. L’establiment tanca però oferirà el servei de càtering a través de les altres línies de negoci que té en marxa vinculades a la restauració i l’hoteleria.