L’Ajuntament incorpora 18 nous vehicles per millorar la neteja i recollida de residus a la ciutat

    Els canvis en el servei aniran acompanyats d’un estalvi de més de 100.000 €

    L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la consellera de Neteja, Ivana Martínez, han presentat a la plaça Corsini de Tarragona la nova maquinària del servei de neteja. Un total de 18 nous vehicles, 7 de recollida de residus i 11 de neteja viària, que comportaran un increment de la neteja dels carrers amb aigua, la duplicació de la brigada de cartells i pintades i la incorporació de vehicles elèctrics a la brigada de neteja d’herbes, entre d’altres. Per tal de garantir l’efectivitat dels serveis s’ha fet un crit a la col·laboració ciutadana per tal de mantindre nets els carrers, doncs com bé ha dit la consellera Martínez “no es més net qui més neteja, ho és qui menys embruta”.

    El batlle socialista ha aprofitat per donar les gràcies als treballadors per la seva paciència durant el procés d’implantació d’aquesta nova maquinaria i assegura que treballaran amb més fiabilitat. L’alcalde ha esmentat que la mitjana de gent que visita la ciutat de Tarragona valora amb un notable alt la neteja dels carrers i demana que es valori la feina dels treballadors.

    La nova maquinaria ha suposat una inversió de 800.000€ que anirà acompanyada d’un estalvi de més de 100.000€ respecte l’any passat.

    Aquesta presentació ha coincidit amb l’aprovació al ple d’eliminar les 119 illes de contenidors soterrats i substituir-les per contenidors de superfície, donant així un servei més ràpid i eficient.