L’Ajuntament de l’Arboç organitza un taller de futbol per educar els joves en l’esport i transmetre valors

  Aquesta activitat és gratuïta i durarà fins el maig de l’any vinent

  Imatge corporativa d'aquesta activitat. (Cedida)

  El dimarts 29 d’octubre a les 19h a l’Auditori Municipal de L’Arboç es celebrarà una reunió informativa sobre el projecte “Edcuació en valors a través del Futbol” que es durà a terme a l’Arboç aquesta temporada. Aquest projecte té com a objectiu educar als joves participants a través de la pràctica de l’esport en altres temes i valors com la convivència, l’amistat, la discriminació o el gènere. Aquest projecte 100% municipal vol donar continuïtat a les edicions celebrades en altres anys del projecte “Futbolnet, qui té valors guanya”.

  ´Educació en valors a través del futbol´ tindrà lloc a les pistes de futbol de l’Institut de l’Arboç, del 4 de novembre d’enguany fins al 29 de maig de 2020, els dilluns i els dijous de les 17:25h a les 18:55h. El proper dimarts 29 d’octubre a les 19h a l’Auditori Municipal de L’Arboç es faran les pre-inscripcions durant la reunió informativa (imprescindible portar el DNI).

  Aquest projecte és obert a nens, nenes i persones amb discapacitat que estiguin cursant l’ESO o 3er, 4rt, 5è o 6è de Primària en algun dels centres educatius de l’Arboç: l’Escola Sant Julià, l’Institut de l’Arboç, el Col.legi Residència, o l’Escola Camp Joliu.

  Aquesta és una activitat subvencionada íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç.