Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un taller de futbol per educar els joves en l’esport i transmetre valors

Avatar photo

Aquesta activitat és gratuïta i durarà fins el maig de l’any vinent

Imatge corporativa d’aquesta activitat. (Cedida)

El dimarts 29 d’octubre a les 19h a l’Auditori Municipal de L’Arboç es celebrarà una reunió informativa sobre el projecte “Edcuació en valors a través del Futbol” que es durà a terme a l’Arboç aquesta temporada. Aquest projecte té com a objectiu educar als joves participants a través de la pràctica de l’esport en altres temes i valors com la convivència, l’amistat, la discriminació o el gènere. Aquest projecte 100% municipal vol donar continuïtat a les edicions celebrades en altres anys del projecte “Futbolnet, qui té valors guanya”.

´Educació en valors a través del futbol´ tindrà lloc a les pistes de futbol de l’Institut de l’Arboç, del 4 de novembre d’enguany fins al 29 de maig de 2020, els dilluns i els dijous de les 17:25h a les 18:55h. El proper dimarts 29 d’octubre a les 19h a l’Auditori Municipal de L’Arboç es faran les pre-inscripcions durant la reunió informativa (imprescindible portar el DNI).

Aquest projecte és obert a nens, nenes i persones amb discapacitat que estiguin cursant l’ESO o 3er, 4rt, 5è o 6è de Primària en algun dels centres educatius de l’Arboç: l’Escola Sant Julià, l’Institut de l’Arboç, el Col.legi Residència, o l’Escola Camp Joliu.

Aquesta és una activitat subvencionada íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Aeroport del Prat cancel·la 55 vols coincidint amb la vaga general

Notícia següent

L’Ajuntament de Sitges aprova la moció de rebuig de la sentència del Tribunal Suprem

Notícies relacionades