L’Ajuntament de la Bisbal ha entregat 11 ‘Xecs Nadó’ a les famílies bisbalenques que van tenir o adoptar un nen durant el 2018

    Les famílies podran bescanviar els vals de compra en diversos establiments del municipi durant el mes de gener

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha fet entrega dels ‘Xecs Nadó’, aquest dijous, per quart any consecutiu. Es tracta d’una iniciativa que consisteix a entregar un talonari amb 10 vals, per valor de 10 euros cadascun, a aquelles famílies que hagin tingut o adoptat un nen o una nena durant l’any anterior, en aquest cas, als nascuts o adoptats durant l’any 2018. Aquests vals es podran utilitzar, fins al 31 de gener de 2020, per comprar productes o serveis als comerços bisbalencs que s’han adherit a la iniciativa.

    Aquesta iniciativa d’Alcaldia i la Regidoria de Comerç pretén donar suport a les famílies en un moment en el qual han augmentat les despeses familiars i, alhora, persegueix l’objectiu de dinamitzar el comerç local. Enguany s’han beneficiat d’aquesta iniciativa un total d’11 famílies. Es tracta dels pares i mares d’onze nouvinguts: Martina, Marc, Zaira, Lucía, Kilian, Edgar, Arturo, Izan, Aleksandra, Jordà i Màxim. Aquestes famílies han rebut un talonari amb deu vals de 10€ cadascun per gastar a les botigues i comerços de la Bisbal. Concretament, els vals es podran bescanviar per productes o serveis a: Cal Perebusquet, Supermercat Jaume, Aliprox Supermercats, Farmàcia Dalmau, Agro-Verd, Fruites i verdures Montserrat, La botiga de la Gemma, Tris-Tras creacions i Ràdio Mendoza.

    Per ser beneficiàries d’aquesta subvenció, les famílies han d’estar empadronades a la Bisbal amb una antiguitat mínima de 6 mesos abans del naixement o adopció. Enguany s’han presentat 16 famílies a la convocatòria, de les quals 11 n’han resultat beneficiàries.