L’Ajuntament de Creixell s’adhereix a la campanya “Un Baltasar de veritat”

  La finalitat és que tots els nens i nenes de Catalunya rebin el rei negre auténtic

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Foto d'arxiu dels Reis Mags d'Orient al gener de 2019. Foto: Cedida.

  “Un Baltasar de veritat” és una iniciativa del col-lectiu Casa nostra, casa vostra que es va iniciar l’any 2018 amb la finalitat que tots els nens i nenes de Catalunya rebin el rei negre auténtic.

  La regidora delegada de l’àrea sra. Pili Romero Gracia palesa que ja fa anys que a Creixell cada any procurem tenir un Rei Negre auténtic a la Cavalcada de SSMM Els Reis Mags de l’Orient. Amb aquesta adhesió a la campanya, Creixell el proper 5 de gener de 2020 tornarà a comptar amb un Baltasar de veritat.

  A Creixell hi ha la tradició des de fa més de 30 anys, que un cop s’acaba la Cavalcada, els Resi Mags van a repartir els regals per les cases dels nens i nenes de la Vila. Molts d’ells en les seves peticions, demanen que a casa seva hi vagi el Rei Negre. Els nens i nenes es queden meravellats quean veuen que el Reis Mags entren a casa seva amb els patges que els ajuden i els regals. I es queden bocabadats especialment amb el Rei Negre.

  L’any passat, 3 de cada 4 capitals de comarca ja van tenir #BaltasarDeVeritat. A Creixell ja fa molts anys que gairebé sempre hem tingut un Rei Negre de veritat. Però, en moltes cavalcades, encara hi ha betum. Des de Creixell ajudem al rei Baltasar a arribar a tots els racons de Catalunya, i així fer una festa més participativa, inclusiva i intercultural.