La rambla de l’Hospital Sant Joan exposa “10 anys de gestió ambiental”

S’informa de les gestions dels diferents tipus de residus sanitaris, les mesures d’optimització dels consums energètics i les característiques de l’edifici

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La rambla de Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull durant un mes, la mostra “10 anys de gestió ambiental” on s’informa de les gestions dels diferents tipus de residus sanitaris, les mesures d’optimització dels consums d’aigua, electricitat i gas i les característiques de l’edifici, construït amb materials sostenibles i amb una perspectiva de ple respecte al medi ambient. Aquesta activitat forma part dels actes de commemoració dels primers 10 anys del nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que va iniciar el gruix de la seva activitat el 19 de desembre de 2010. Concretament, cada mes d’aquest 2021 es programa una activitat per recordar aquest aniversari.

“10 anys de gestió ambiental” pren el relleu a “10 anys de formació especialitzada” on s’ha mostrat la formació sanitària especialitzada que s’imparteix al centre. La resta d’activitats, que es van donant a conèixer durant l’any tenen a veure amb la innovació assistencial i tecnològica, el desenvolupament professional, l’activitat docent i de recerca o el programa de voluntariat, entre d’altres. L’objectiu és fer una commemoració oberta a la participació ciutadana i dels professionals potenciant la vinculació de l’Hospital de Sant Joan amb la comunitat a la qual dona servei.

Totes aquestes activitats es duen a terme respectant les mesures de seguretat derivades de la COVID-19.