La plaça de la Sang s’obre al trànsit de manera provisional

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Reus ha obert al trànsit de manera provisional la plaça de la Sang i el carrer d’Arnavat i Vilaró aquest dimecres, 15 de maig, a l’espera de l’inici de la segona fase de les obres de reurbanització de l’espai. Per tal de garantir la seguretat dels vianants durant l’obertura provisional, la Brigada Municipal va instal·lar ahir jardineres a la plaça per tal de separar l’espai per a cotxes del de vianants, que amb les obres s’han construït a un sol nivell. La circulació de vehicles a la plaça està limitat als veïns, per accedir als aparcaments.

    D’acord a la previsió inicial, la segona fase consistirà amb les obres de reurbanització del tram del raval del Pallol i de la instal·lació del mobiliari urbà. Finalitzada la segona fase s’obrirà la plaça al trànsit de vehicles.

    Les obres de reurbanització de l’entorn de la plaça de la Puríssima Sang culminaran la remodelació del Tomb de Ravals. A grans trets, la plaça de la Puríssima Sang passarà a ser un espai bàsicament per vianants; el carreró de la Puríssima Sang es converteix en un carrer a un sol nivell, amb prioritat pels vianants; i el carrer d’Arnavat i Vilaró amplia voreres i elimina tot l’aparcament actual.

    L’execució de les obres té un pressupost d’adjudicació de 492.008,02 euros (IVA inclòs), i va a càrrec de l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras SA.