La Paeria instal·la una nova zona de jocs infantils al parc Joan Oró

  L’actuació, en una superfície aproximada de 300m2 davant del col·legi Parc de l’Aigua, inclou diversos jocs de fusta, nou mobiliari urbà, plantació de nou arbrat per donar ombra i una millora de la senyalització

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres per habilitar una gran àrea de jocs infantils al Parc Joan Oró, situat entre els carrers Enginyer Santi Companys i Sant Paulí de Nola, just davant de l’escola Parc de l’Aigua. Tindrà una superfície aproximada de 300 metres quadrats.

  L’actuació contempla el subministrament i instal·lació de 5 elements de joc de fusta i del paviment amortidor de sorra que protegirà els infants que en facin ús. Els jocs previstos són gronxadors, circuit d’obstacles i escalada -parkour-, jocs de sorra, tobogan i conjunt de barres per a piruetes.

  En aquests moments s’està treballant en el muntatge dels jocs infantils amb troncs de Robinia. Posteriorment es portarà a terme la instal·lació del reg i la preparació del terreny per deixar l’espai llest per la plantació de nou arbrat (18 arbres planifolis) per donar ombra a la zona de jocs. A més, s’instal·larà mobiliari urbà com quatre taules de pícnic (una d’elles accessible), per ampliar la zona ja existent, i bancs.

  Finalment també es contempla la millora de la senyalització de la nova zona de jocs amb cartells informatius on es detalla l’edat d’ús dels jocs i els telèfons per manteniment i urgències, entre altres consells sobre el bon ús de la instal·lació.

  Es tracta d’un dels projectes aprovats en l’última edició dels pressupostos participatius, amb un pressupost d’adjudicació de 43.983,36 (IVA inclòs) i es preveu que les obres estiguin finalitzades abans de les festes de Nadal.