La Guàrdia Urbana instrueix diligències penals a dos conductors per positiu d’alcoholèmia

    Dos conductors donen positiu un control d'alcoholèmia al carrer del Comandant Sugranyes i a la plaça del Nen de les Oques

    La Guàrdia Urbana ha instruït en les darreres hores diligències judicials contra dos conductors per conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa.

    El dimecres, 17 de maig, a la 1:02h, al carrer del Comandant Sugranyes, una patrulla d’atestat de la Guàrdia Urbana va ser requerida per una dotació dels Mossos d’Esquadra, la qual havia aturat al vehicle Peugeot 309, el conductor del qual, un veí de Constantí de 44 anys, presentava simptomatomes d’haver conduït sota els efectes de begudes alcohòliques. Els agents van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, ja que el conductor va donar un resultat positiu de 0,69 mg/l. d’alcohol en aire espirat en la prova que s eli va practicar.

    Aquest dijous, 18 de maig, a la 1:35h, a la plaça del Nen de les Oques, agents de la Guàrdia Urbana van aturar un turisme Peugeot 407, en el transcurs d’un control de trànsit. Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor, un veí de Reus de 42 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, ja que el conductor va donar un resultat positiu del 0,64 mg/l d’alcohol en aire espirat en la prova que se li va practicar.