La Cursa de la Dona d’Alpicat torna a oferir una jornada d’esport i solidaritat amb una xifra rècord de 295 participants

La jornada ha tingut com a guanyadora Angelica Damock i ha donat els diners recollits de les inscripcions a la investigació del càncer d’endometri de l’AECC

Imatge cedida

Alpicat s’ha tornat a omplir avui d’esport i solidaritat amb motiu de la Cursa de la Dona, que enguany arribava a la seva quarta edició. Un total de 295 participants, la xifra més elevada mai assolida en la curta història de la prova, han fet costat a la jornada, que ha tingut el seu punt de trobada al Parc del Graó.

La victòria ha estat per a Angelica Damock seguida de Belén Cheliz i Estafenia Glòria Chacón, segona i tercera de forma respectiva. Cheliz ha estat a més a més la primera alpicatina en creuar la línia de meta en una simbòlica classificació en la qual Anna Rodríguez ha estat segona.

La cursa també era oberta a la categoria masculina i el vencedor ha estat Martí Font. L’organització ha distingit, com cada any, a l’atleta més veterana (Antonieta Blasi) i a la més jove (Ares Villar).

La cursa s’ha posat en marxa de manera puntual a les 10.00 del matí, i els corredors i corredores han hagut de fer front a un trajecte de 6 kilòmetres.

Com és habitual, la Cursa de la Dona ha tingut caràcter solidari, atès que la totalitat dels diners recollits mitjançant les inscripcions aniran destinats a la investigació del càncer d’endometri de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer).

Pel que fa a la participació, finalment han 295 els corredors i corredores inscrits, ja que l’organització va oferir 50 dorsals extra que es van afegir als participants que inicialment es van apuntar a la jornada, tots els quals van rebre com a obsequi una samarreta i avui han pogut gaudir dels diferents serveis que s’oferien, com l’esmorzar. Un any més, la batucada ha donat color a la cita, que estava organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat amb el suport de l’AECC Catalunya Contra el Càncer i la representació territorial d’Esports de la Generalitat.