La CUP reclama a l’Ajuntament augmentar la cessió de material a les entitats

La formació plantejarà la proposta al proper plenari de l'Ajuntament

Eva Miguel durant la roda de premsa a l'Ajuntament de Tarragona. Foto: Maria Comabella.

La CUP de Tarragona ha anunciat que al proper plenari, que tindrà lloc el 15 de novembre, presentarà una moció per ampliar la col·laboració entre entitats i Ajuntament. Amb aquesta proposta, la formació demanarà que el govern municipal augmenti la seva cooperació amb el teixit associatiu a través de la cessió gratuïta de material.

Fins ara, el consistori només proporcionava megafonia (sense cap cost) i empostissat o tanques metàliques, per les que cal abonar una taxa. El partit anticapitalista vol establir el model d’altres ciutats, com Reus o Girona, que també inclouen llums, carpes, projectors, taules i cadires.

La consellera cupaire, Eva Miguel, ha assegurat que és un reclam col·lectiu per part de les associacions, que molts cops s’han vist obligades a llogar pel seu compte el material o a comprar sistemes de megafonia. També ha demanat que l’Ajuntament compri els recursos necessaris, faci la difusió adient perquè arribi a les agrupacions implicades i que la sol·licitud es pugui completar de manera telemàtica o presencial.