La CUP fa un pas al costat i espera la trucada del Govern

  "A partir d'ara, les iniciatives les ha de prendre el Govern, i deixem la porta oberta per a que ens vinguin a buscar", ha explicat Eva Miguel

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  La decisió va ser presa ahr en una Assemblea Oberta. Foto: Laura Vargas-Machuca

  Ahir a la tarda, la CUP es va reunir al Casal Popular Sageta de Foc, per tal de dur a terme una assemblea oberta, per parlar de les negociacions que s’havien fet fins a llavors amb Esquerra Republicana i En Comú Podem, per tal d’assolir una entrada al govern municipal.

  Aquest matí, en una roda de premsa convocada per la pròpia CUP, la regidora Eva Miguel, ha informat que a partir d’ara, deixen de portar la iniciativa en les negociacions amb ERC i En Comú Podem, i passen la pilota a la teulada del govern.

  “El procés de negociació s’ha anat dilatant amb el temps, i el termini màxim que vam posar per arribar a un acord, finalitza demà”, ha explicat Miguel. “És per això, que a partir d’ara, les iniciatives les ha de prendre el Govern, i deixem la porta oberta per a que ens vinguin a buscar”, ha conclòs.

  Imatge de la roda de premsa d’aquest matí. Foto: Mònica Brey

  Tal i com han explicat en la roda de premsa d’aquest matí, a l’assemblea oberta d’ahir, hi van assistir un total de 30 persones, les quals van haver de decidir i optar per una de les tres línies a seguir, a partir d’ara:

  · Trencar totes les negociacions

  · Seguir portant la iniciativa per tal de poder arribar a un acord de govern

  · Tancar les negociacions, però esperar que sigui el Govern qui porti la iniciativa per tal d’arribar a un acord futur

  Finalment, es va optar per la tercera opció.