La CUP demana que els hotels de la ciutat ofereixin les seves instal·lacions per assistència sanitària

    «Cal posar tots els serveis, tant públics com privats, a l’abast de totes». Aquestes han estat les paraules de la Marta Llorens, portaveu de la CUP a Reus, mitjançant un vídeo penjat a les xarxes socials. Al comunicat, la regidora insta l’Ajuntament de Reus a què demani a tots els hotels de la ciutat que ofereixin les seves instal·lacions com a suport a la lluita contra el virus.

    Davant la situació d’excepcionalitat i el possible col·lapse sanitari, la formació cupaire també demana que el Centre Hospitalari MQ, propietat de l’Ajuntament de Reus i que realitza activitat privada a les dependències de l’Hospital Sant Joan, que posi tots els seus recursos, materials i professionals a disposició de l’emergència sanitària.

    Una altra de les propostes del grup és que l’Hospital Sant Joan de Reus estigui obert al 100% garantint la seguretat i les condicions laborals de la plantilla. «No volem ni una sola planta de l’hospital infrautilitzada» manifesta Llorens. Per això, el govern de l’Ajuntament «hauria de demanar a la Generalitat, com a copropietària de l’hospital, que posi en funcionament la totalitat de les seves dependències» explica la regidora.

    L’objectiu, segons la CUP, és que Reus exerceixi de capital i posi a disposició els recursos propis a la resta de comarques del Camp que ho necessitin.