La CUP debatrà en una segona assemblea oberta la negociació amb ERC i ECP

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El proper dijous 20 de juny, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Tarragona celebrarà la segona assemblea oberta per tal de debatre els punts programàtics que faran arribar a ERC i ECP de cara a negociar la possibilitat que la formació anticapitalista entri a govern.

    Aquesta segona assemblea oberta és la continuació de la que ja van celebrar per tal de debatre sobre la funció del grup municipal anticapitalista durant el proper mandat. Aquest cop però, van un pas més enllà i volen “compartir els punts claus que consideren indispensables per garantir una transformació real a la ciutat”.

    Les propostes polítiques s’articularan en base als eixos programàtics que la CUP va fer servir per confeccionar el seu programa polític a les passades eleccions municipals. Una vegada ratificades, es faran arribar a ECP i ERC i es faran públiques. Val a dir que, la Candidatura d’Unitat Popular és conscient que aquestes propostes serien un punt de partida per debatre a l’hora d’arribar a un consens que garanteixin el canvi que requereix la ciutat.

    La CUP, que va sol·licitar una reunió a tres bandes a meitats de la setmana passada, explica que “encara no ha estat possible trobar-nos conjuntament amb ERC i ECP”, i la portaveu Laia Estrada, reconeix que “ens hauria agradat dur a terme aquesta reunió abans que tingués lloc el debat d’investidura per valorar el grau de sintonia política entre les tres formacions”. Com aquesta primera reunió no s’ha pogut materialitzar ara per ara, la CUP aprofitarà la primera reunió per començar a parlar sobre els punts a incorporar al projecte de govern.