La campanya Respecta’m se centra en l’educació sexual dels més joves

  L'Ajuntament de Tarragona es volca amb els joves de 13 fins a 17 anys

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La campanya amb fins socials, Respecta‘m, continua la seva trajectòria a l’àmbit de l’educació. Des de la conselleria de Serveis a la Persona, a través de Polítiques d’Igualtat, impulsen un projecte de caire teatral dedicat i produït per joves.

  L’Ajuntament busca la col·laboració de tots els instituts de la ciutat. El producte final d’aquesta part de la campanya Respecta‘m serà una obra de teatre titulada Max in love. L’eix vertebral d’aquesta obra serà l’educació afectiva i sexual.

  Aquest projecte va començar a Lleida fa 4 anys en mans del director de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, Antonio Gomez. Una campanya consolidada per la seva gran acceptació i èxit que ha assegurat la seva continuació.

  La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, mostra el seu interès per la consolidació d’aquesta iniciativa: “Les bones coses s’han d’exportar” i crida als joves a què hi participen.

  Max in LoveRespecta‘m Tarragona
  L’obra estarà dirigida pel director de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. Abans d’arrencar el projecte hi haurà un camp de treball (càsting) per fer la tria de 4 actors i 4 actrius. Tots els joves de 13 fins  als 17 anys tenen l’oportunitat d’inscriure‘s-hi. Després de l’elecció, els mateixos personatges seran els que ajudaran a crear l’obra i el seu guió perquè com explica Antonio Gomez: “Busquem que hi hagi connexió entre els actors i actrius. Així, el missatge serà clar i directe”. L’obra teatral veurà la llum a la tardor al teatre Metropol.
  L’obra anirà acompanyada d’una guia didàctica feta pels tècnics de l’Ajuntament i es repartiran per tots els Instituts perquè es treballi l’educació afectiva i sexual al llarg del curs.

  Respecta’m a l’aula
  Actualment, s’estan portant a terme proves pilot a 8 instituts municipals. Són focus grups que hi participen professors i alumnes.

  J. Albesa