Durant els tres dies que dura el certamen a l’estand d’ÁGORA d’OLI professionals i públic en general, podran degustar tots els olis exposats. La tapa que és servirà amb els tiquets degustació, també podrà ser maridada amb els diferents olis participants.
La tapa, una coca de recapte, serà elaborada i servida per l’Associació d’Hosteleria i Turisme PLATIGOT. L’empresa Mistral Bonsai, especialitzada en el sector del bonsai, també estarà present al nostre estand amb una exposició dels bonsais més representatius del nostre territori com son les oliveres.
El dilluns 13 a les 11.30h. és realitzarà un tast professional d’olis extra verge conjuntament amb la DOP Terra Alta i DOP Baix Ebre. També per a professionals és donarà a conèixer el nou projecte en que està treballant la Cambra de Comerç.
És tracte de l’edició d’una guia d’oli extra verge, que sota el segell ÀGORA D’OLI- Espai Gourmet de les Terres de l’Ebre, pretén ser una bona eina per convertir-se en un bon expert en olis de la nostra terra.