La Cambra de Lleida ofereix píndoles formatives per a graduats universitaris

  L’oferta inclou cursos especialitzats d’un mes de durada i es faran als matins del mes de setembre

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Cambra de Comerç de Lleida està dissenyant una proposta formativa adreçada exclusivament a titulats universitaris que volen millorar els seus coneixements en alguna de les seves habilitats i competències durant el proper mes de setembre. Els cursos tindran una durada d’un mes i es faran en horari de matí a les instal·lacions de la Cambra. Les propostes formatives que estan subvencionades al 100% i inclouen: Excel i Powerpoint, Especialistes en comerç internacional, Personal Branding: com presentar-se en públic, Taller d’escriptura professional, Recursos per trobar feina a l’estranger, Digital màrqueting i community manager… Els interessats es poden inscriure mitjançant el correu electrònic: pice@cambralleida.org.

  D’altra banda, el dilluns va finalitzar el Campus d’Estiu Cambra organtizat en el marc del Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) que tenia per objectiu dotar de formació professional o de millorar les competències que els joves entre 16 i 29 anys tinguin en àrees com el coneixement de l’anglès a l’empresa (Business English), la Imatge Personal, la Realització i Edició de Fotografia, o d’altres camps més nous que incideixen directament a la vida dels joves com són les xarxes socials amb les propostes de Community Manager i Digital Marqueting Manager. A banda dels cursos que s’estan fent a Lleida, n’hi ha dos mes en marxa a comarques, un a Bell-lloc d’Urgell (Realització i edició de fotografia) i un a Les Borges Blanques (Imatge Personal).

  Els cursos eren totalment gratuïts i en aquesta edició se n’han beneficiat ja més de 50 alumnes. Les sessions s’han fet durant el mes de juliol en horari de 9 a 15 hores de dilluns a divendres i suposen un total de 125 hores de formació gratuïta en cada cas, excepte en els cursos d’Imatge personal que tenen una durada de 95 hores. L’èxit de la convocatòria i l’aprofitament de les sessions per part dels alumnes assistents ha impulsat Cambra Lleida a pensar en convocar-ne una nova edició per al proper estiu.

  L’únic requisit per a accedir a les sessions és que les persones que hi vulguin participar no s’hagin beneficiat abans de cap curs del programa PICE i que mentre duri el Campus no estiguessin ni estudiant ni treballant.