La Biblioteca Pública de la Bisbal oferirà servei des de la Piscina Municipal durant el mes de juliol

  La Bibliopiscina permet llegir exemplars de la Biblioteca a la piscina però també agafar-los en préstec o reservar-los

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la piscina municipal de La Bisbal del Penedès. Foto: Cedida

  La Biblioteca de la Bisbal engega el projecte Bibliopiscina, que consisteix a apropar la lectura a tots els públics a un ambient diferent del tradicional espai de la Biblioteca, en aquest cas, a la piscina. Així, a partir del dimecres 4, els usuaris podran llegir diaris, revistes, novel·les, còmics i contes a la piscina, de forma gratuïta, els dimecres i divendres de juliol entre les 16.30h i les 20.00h.

  Amb aquesta iniciativa es pretén apropar els llibres i la cultura també als espais d’oci del municipi, facilitar l’hàbit lector i captar nous usuaris per a la Biblioteca. També es busca reforçar el paper de la piscina com a punt de trobada social i cultural, per la qual cosa el passat dissabte 30 de juny també s’hi va dur a terme un contacontes infantil.

  El fons de bibliografia disponible a la piscina anirà variant de forma periòdica i inclourà llibres per a totes les edats. A banda d’agafar exemplars per llegir durant la jornada, els usuaris també podran prendre o reservar llibres en préstec. Cal dir que quan els dimecres i divendres de juliol, a la tarda, la Biblioteca Pública romandrà tancada al públic, ja que el servei es prestarà des de la Piscina Municipal.