José Luis Martín: “Som els únics que tenim un model de ciutat clar i treballat per a Tarragona”

  El Partit Popular realitza l’acte final de campanya al Teatret del Serrallo amb la presència del president del PPC, Alejandro Ferández

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El Partit Popular de Tarragona ha celebrat aquest dijous al vespre el seu acte final de campanya al Teatret del Serrallo, en una trobada davant prop de 150 persones i que ha comptat amb les intervencions de la número 2, Elisa Vedrina, del candidat a l’alcaldia, José Luis Martín, i del president del PPC, Alejandro Fernández.

  José Luis Martín ha afirmat que “som els únics que tenim un model de ciutat clar i treballat per a Tarragona, no com altres candidats que ens han copiat propostes o que han sortit al carrer amb una butaca a buscar un model de ciutat”. El cap de llista popular ha explicat que “tenim clar que la veritable transformació de Tarragona passa per deixar de ser una ciutat industrial per convetir-se en una ciutat de serveis”. Per això, “el turisme és un eix principal del nostre model de ciutat”, ha dit.

  El candidat del PP a l’alcaldia ha assenyalat que “convertirem Tarragona en una ciutat viva, oberta, passejable i oberta al mar, per tal d’atraure inversions i turistes”. Per aconseguir-ho, “tenim experiència en la gestió que no tenen altres, un projecte sòlid i treballat, així com el millor equip i les millors persones”. Per acabar, José Luis Martín ha destacat que “el Partit Popular és l’única garantia per tenir una Tarragona constitucionalista”.

  Per la seva banda, Alejandro Fernández ha assegurat que “gràcies a la presència del Partit Popular al govern Tarragona continua sent una ciutat de tots”. El president del PPC ha lloat la tasca de José Luis Martín, assegurant que “promet poc, però fa molt”. Alejandro ha afegit que “la seva serietat i eficàcia és necessària en aquest moment per Tarragona, que ha perdut algunes batalles, però que amb ell al capdavant no perdrà la qualitat com a ciutat, ni la cura de l’espai públic”.