Les Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc se centren en la batalla de l’Ebre

    En aquesta 3a edició, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa acollirà actes sobre la Guerra Civil a partir de la literatura, el periodisme i el món audiovisual

    Les III Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc, que se celebraran la setmana del 13 al 17 de novembre, a Tortosa, centraran la seva temàtica en la batalla de l’Ebre i la Guerra Civil espanyola.  Com a novetat, enguany les activitats també debatran sobre el conflicte bèl·lic a partir del periodisme i del món audiovisual, sense deixar de banda la literatura.

    A més, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, organitzadora de les jornades juntament amb l’Ajuntament, ha volgut plantejar-les com una activitat prèvia als actes de commemoració del 80è aniversari de la batalla de l’Ebre, previstos pel 2018. Entre les xerrades i debats destaca la conferència de la directora de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, sota el títol ‘L’adaptació literària al cinema’. Enguany les jornades també s’obren als alumnes de Batxillerat de la ciutat.