Igualada instal·larà una franja amb una catifa antilliscant al pont de Fàtima

Aquesta millora es realitzarà conjuntament amb les obres de manteniment i millora del pont que s’iniciaran dilluns 21 de novembre

L’actuació consistirà en la realització de diverses tasques de manteniment de l’estructura del pont i, un cop realitzades, es col·locarà una franja antilliscant per millorar l’adherència de la superfície del pont especialment en els dies de temperatures baixes.  

Aquesta franja es tracta d’una catifa fixa d’1’5m d’amplada que es col·locarà en un dels vorals del pont. El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives ha explicat que “es tracta d’una solució utilitzada en altres ponts que presenten una problemàtica similar quan baixen les temperatures i s’ha demostrat totalment efectiva i definitiva per evitar relliscades”.  

Vives ha remarcat que el Pont de Fàtima és una “infraestructura important pel barri i per això, des de l’Ajuntament, hi dediquem tots els recursos per millorar-lo”.  

El pont estarà tancat al pas de vianants durant quinze dies mentre es realitzin els treballs de millora i repintat. A causa del fet que les obres de manteniment impliquen treballs de soldadura, durant els dies en què s’executin aquestes obres hi haurà presència de Bombers al voltant del pont.