Hipòlit Monseny, el nº7 de Junts per Reus

  L’actual regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, és el nº7 de la candidatura Junts per Reus per a les municipals. Com és habitual en la resta de presentacions, ha sigut l’alcalde Carles Pellicer qui ha iniciat els parlaments, destacant “que ell és la meva mà dreta en un dels temes més importants de tot govern, és a qui confio aquella infinitud de petits temes, però importants preocupacions dels nostres veïns”. I és que Hipòlit Monseny ha acompanyat a Pellicer a l’ajuntament des de 2003.

  Hipòlit Monseny ha estat presentat com “l’artesà de les petites coses” ja que la seva professió és ceramista terrissaire, amb concessió de mestre artesà per la Generalitat de Catalunya. Hipòlit Monseny ha volgut posar de manifest que “represento a la democràcia cristiana a Reus”. Cal recordar que la trajectòria política de Monseny s’inicia de la mà de l’àntiga Unió Democràtica de Catalunya.

  Monseny ha posat en valor la seva tasca al capdavant de la regidoria de via pública, on ha volgut resaltar que “sempre m’he centrat en les petites coses i he tingut cura en els detalls quasi com ho fa aquell artesà que aboca la seva ànima en les seves obres.”

  A l’acte també ha assistit Pep Bove, amic personal del candidat, i l’amic i propietari de la Bella Italia, Gino, que li han han volgut dedicar unes paraules.

  L’acte de presentació s’ha realitzat a la terrassa del Restaurant Bella Italia da Gino, al Pàsseig Mata.

  Està previst que aquest dijous 4 es presenti el candidat/a nº8 de la llista de Junts per Reus a La Prioral de Sant Pere.