Ferran Palau, primer concert del Sonaprop 2019

  L’organització continua apostant pel maridatge entre música i vi, i a cadascun dels 3 concerts oferirà diferents vins i caves Sumarroca

  Imatge del cartell del primer concert del Sonaprop 2019. Foto: Cedida

  Ferran Palau i la seva banda al complet (amb Joan Pons- El Petit de Cal Eril- a la bateria) seran a la 12a edició del Sonaprop organitzat pel Centre de Llorenç del Penedès.  Serà el proper diumenge 24 de març a les 19 h a Heretat Sabartès. Si la meteorologia ho permet, mitja hora abans s’obrirà un servei de barra exterior als jardins de la finca.

  Ferran Palau ens presentarà Blanc (Halley Records, 2018). El seu tercer disc en solitari després d’una celebrada carrera al capdavant del projecte d’Anímic. Un àlbum de dream pop autoral, d’una bellesa subtil, delicada, que embolcalla l’oient en un ambient vaporós i poètic. Segons Palau “un disc directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias”. Tot flueix i es torna ingràvid: el pop metafísic deu ser això.

  El de Collbató interpretarà les peces d’un disc premiadíssim: Millor Disc de l’Any a Catalunya segons Mondosonoro, Millor obra del 2018 segons Time Out… entre d’altres reconeixements.

  Serà el primer dels 3 concerts que el cicle Sonaprop té previstos per aquesta edició.

  L’organització continua apostant pel maridatge entre música i vi, i a cadascun dels 3 concerts oferirà diferents vins i caves Sumarroca.

  Les entrades es poden comprar via internet als enllaços que es troben al web del Sonaprop http://www.sonaprop.ppcc.cat/ o bé a taquilla. Més informació sobre el cicle a la pàgina https://www.facebook.com/sonaprop/