Ferits un conductor de l’EMT i una usuària pel llançament d’una pedra a la Via Augusta

  La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 42 anys, veí de Reus, com a autor d’un presumpte delicte contra el patrimoni

  La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 42 anys, veí de Reus, com a autor d’un presumpte delicte contra el patrimoni.

  Els fets van passar ahir diumenge al vespre, al voltant de les 20.30 h, quan la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que s’estava produint una baralla a la Via Augusta, a la parada de bus de l’EMT de la Platja de l’Arrabassada. Dues patrulles es van desplaçar a la zona.

  D’acord amb els testimonis recollits pels agents, una senyora que viatjava a l’autobús va recriminar a un altre usuari del vehicle l’alt volum al qual tenia la música, fet que provocava molèsties a la resta d’usuaris. Aquesta persona ha reaccionat agressivament, donant cops a l’interior de l’autobús i, quan ha baixat a la parada mencionada, ha llençat una pedra de grans dimensions contra una finestra del vehicle i ha trencat el vidre. Com a conseqüència d’aquest impacte, el conductor i la dona que l’havia recriminat (veïna de Tarragona) han resultat lesionats lleument amb talls a les cames. La pedra ha quedat a disposició de la Guàrdia Urbana. Un altre passatger de l’autobús ha baixat per intentar retenir l’autor dels fets mentre arribava la Guàrdia Urbana però ha resultat lesionat per l’agressió patida i l’autor ha pogut fugir. Aquesta persona lesionada va ser traslladada a l’hospital i en aquests moments encara no es disposa informació sobre el seu estat.

  Després de prendre declaració als testimonis la Guàrdia Urbana va poder detenir el presumpte autor de les agressions a les 20.45 h al carrer Joan Fuster.

  Per raons de seguretat, l’autobús va quedar immobilitzat i el passatge va ser transbordat a un altre vehicle. L’Empresa Municipal de Transports xifra en 800 € els danys patits pel vehicle.