Fèlix Alonso: “Amb l’acord de l’AP-7 i l’AP-2 salvem vides i millorem la mobilitat interurbana”

  Declaracions del diputat d'En Comú Podem i alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, sobre l'aprovació de les bonificacions per desviar camions a l'AP-2 i a l'AP-7

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El diputat d’En Comú Podem i alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha fet unes declaracions respecte a l’aprovació de les bonificacions per desviar camions a l’AP-2 i a l’AP-7.

  “Les bonificacions són per l’AP-2 i l’AP-7 però, en realitat, són molt més. Ens marquen el camí cap al futur mentre no tinguem un acord global ja que hi ha moltes autopistes amb concessions que encara no han vençut i haurem de buscar-hi solucions. En aquest sentit, la solució de l’AP-7 i l’AP-2 simbolitza un camí”, ha declarat Fèlix Alonso.

  El diputat d’En Comú Podem ha destacat: “Aquesta mesura es va implantar a la N-II a Girona l’any 2013 i, des d’aleshores, els accidents mortals s’han reduït en un 60%. A l’AP7 entre València i Tarragona hi circulen una mitjana diària de 19.000 vehicles i entre Tarragona i Barcelona, 54.000, dels que entre 10.000 i 11.000 són vehicles pesats. Abans del desviament obligatori, per la N-II hi circulaven una mitjana de 17.000 vehicles al dia, dels que un 20% eran pesats (3.400)”.
  I ha afegit: “Amb aquestes bonificacions estem potenciant el transport de la gent que va a treballar, que va a estudiar o que, per motius d’oci, es mou pel territori. Per tot plegat, amb l’acord de l’AP-2 i l’AP-7 reduirem la sinistralitat i salvarem vides”.