Èxit absolut de la Festa Loca FM a Sant Pere i Sant Pau

    Centenars de persones van assistir a una de les festes més esperades de tot l’any

    Passen els anys i la Loca FM no deixa de sorprendre’ns. Sense anar més lluny, Sant Pere i Sant Pau va ser l’amfitrió, el passat dissabte 17 de juny, d’un dels reclams més esperats d’aquest estiu, el gran festival Open Air Loca FM. Una cita que va ser més que un festival de música electrònica, on la vanguardia i la tecnologia van generar gran expectació i va formar part important de les esperades festes del barri de Sant Pere i Sant Pau.

    De la mà dels millors dj’s de Loca FM Catalunya, Aaron Coello, Ricky FR i Xavi Huguet, el Festival va trepitjar fort des de l’inici i va delectar a tots els tarragonins amb cinc hores de desenfrè i amb una espectacular música electrònica, anant més enllà i marcant la diferència. Amb un públic carismàtic i marcat pels hits del moment, el Festival se’ls va posar a la butxaca i va oferir l’èxit absolut amb una jornada heterogènia i sensacional.

    Una programació que va fer ballar els centenars de persones que van assistir. La festa oferia videoprojeccions, animació per part de go-go’s, servei de barra durant tota la nit a preus d’escàndol, equip de vídeo i fotografia i food trucks.

    VICTÒRIA ALTÉS DALMAU