Èxit de participació en la 4a edició del Festival Altacústic

  S’acomiada fins a l’any vinent amb la bona acollida dels concerts de The Prussians i Mazoni

  Gran èxit de públic i l’Escenari del Pou ple. Així va cloure la 4a edició del Festival Altacústic, que tanca la cita d’enguany amb el bon gust de boca que deixa el ple total dels concerts de The Prussians i Mazoni, que van omplir la plaça de gom a gom i que confirmen la bona marxa del festival. Enguany els caps de cartell -Renaldo & Clara i Pau Vallve, divendres, i The Prussians i Mazoni- han registrat molt bones xifres d’assistents.

  A més, l’organització del festival també ha destacat la bona acollida que ha tingut la primera tornada del festival, duta a terme aquest dijous i que va comptar amb l’estrena a càrrec de l’altafullenca Maria Vidal. “Estem contents perquè l’aposta del primer dia cada any es consolida més en nombre d’assistents”, sosté l’organització del festival, que també destaca com a novetat el nou espai que s’ha inaugurat en aquesta 4a edició, l’Escenari Església.

  En l’apartat de novetats, també cal destacar el nou espai de restauració, ja que enguany el públic de la 4a edició ha pogut gaudir de diferents propostes gastronòmiques i d’un espai reservat a l’aire lliure per a gaudir dels seus àpats. “Enguany la proposta ha estat un gran èxit i ja estem pensant a ampliar-la l’any vinent”, destaca el director artístic del festival Altacústic, Kike Colmenar.

  Pel que fa a l’aposta musical, Colmenar destaca que els comentaris del públic a través de les xarxes socials posen de manifest que un dels atractius del festival es la descoberta de nous grups. “l’Altacústic neix amb el leitmotiv de descobrir noves veus i volem mantenir aquest esperit, combinant-ho amb altres propostes més multitudinàries”, ha afirmat Colmenar.

  En aquest sentit, cal destacar els convenis que l’Ajuntament d’Altafulla -organitzador del festival- signa amb col·laboradors com Gigmit o l’Institut dEstudis Balears (Illenc), que permeten acostar aquestes veus noves i prometedores a Altafulla.