Èxit de participació a la segona Setmana de l’Esport de Sant Jaume dels Domenys

  Entre els dies 5 i el 12 de març, a Sant Jaume dels Domenys s'ha organitzat la II Setmana de l'Esport amb aproximadament una quinzena d'actes de caràcter esportiu que han tingut lloc al municipi

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Entre els dies 5 i el 12 de març, a Sant Jaume dels Domenys s’ha organitzat la II Setmana de l’Esport amb aproximadament una quinzena d’actes de caràcter esportiu que han tingut lloc al municipi. Va començar el diumenge, dia 5, amb la desena edició del cros escolar que va comptar amb un total de 600 corredors i corredores en les diferents categories. L’endemà, dia 6, i durant tota la setmana en horari escolar, a l’escola els Quatre Vents els alumnes varen poder tastar diverses modalitats d’esports, la majoria poc comuns per als alumnes, com ara el tir amb arc, el bàdminton, la petanca, els escacs o una pràctica d’escalada en un rocòdrom mòbil que es va instal·lar a la pista de l’escola, el qual va fer gaudir de valent els nens i nenes de l’escola i també a tots aquells que el varen voler provar durant l’estona que va estar obert al públic en general. Arribant al final de la setmana escolar, el divendres es van entregar els diplomes, medalles i copes als alumnes que varen participar dels diferents esports. Cal destacar la gran implicació de tot l’equip docent de l’escola els Quatre Vents que es va bolcar de valent en aquesta segona Setmana de l’Esport.

  A banda de les activitats que es van fer a l’escola, també es va gaudir d’entrenaments runners organitzats per l’equip local de corredors, anomenats Butirunners, els quals es van organitzar dues sortides, dimarts i dijous, una per asfalt i l’altre per camins per a pujar fins al Castellot.

  Ja arribat el cap de setmana, el dissabte van fer zumba en el que un bon grup van ballar durant més d’una hora a un ritme frenètic els diferents ritmes que dirigien els professors i professores.
  Ja per acabar aquesta setmana, el diumenge de bon matí, van gaudir de diferents cursets i de l’aprenentatge al camp de golf de Sant Jaume amb la modalitat de pitch & putt. L’Escuderia Penedès va fer la VIII Pujada a les Ventoses, cursa automobilística que aplega corredors de tota Catalunya i d’Andorra. Una jornada que va transcórrer amb una gran afluència de públic repartit tan al llarg dels 7 km de recorregut com en la zona habilitada per a què els participants posessin a punt el seu vehicle per tal d’aconseguir el millor temps en la prova.

  Des de la regidoria d’esports, Marc Palau ha volgut donar les gràcies a tots els que han fet possible aquesta Setmana de l’Esport i ja estan pensant en la tercera edició.