Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Tarragona ofereix una xarrada sobre les xarxes socials per a totes les entitats

Avatar photo

Serà divendres 17 de març a les 16.30 h i anirà a càrrec de Pilar Yépez

Les xarxes socials com a eina d’entitats ciutadanes: per i per a què és el títol de la ponència que tindrà lloc el proper 17 de març a les 16.30 h. L’acte, organitzat pel Departament de Comunicació Corporativa, vol reforçar el paper de servei públic de l’ens local també en l’àmbit de la comunicació digital, oferint una xerrada a entitats socials, culturals i esportives de la ciutat perquè puguin optimitzar i professionalitzar la seva gestió dels canals socials.

La xerrada pretén explicar a les entitats per què és tan necessari mesurar i monitorar el seu impacte a les xarxes, per exemple a l’hora de millor la seva incidència social o de presentar informes per justificar o demanar suport a possibles patrocinadors i col·laboradors. La sessió la impartirà Pilar Yépez, directora creativa d’Úbica Below, agència especialista en màrqueting i comunicació digital, que endinsarà als assistents en el món de la gestió d’aquestes dades, cada cop més determinants a tots nivells.

Les entitats interessades s’hi poden inscriure abans del dia 13 de març, omplint un formulari a la pàgina web d’Entintats de l’Ajuntament de Tarragona: http://www.tarragona.cat/ciutadania/entitats/serveis-i-recursos/formacio-1/ o enviant un correu electrònic a [email protected]. Posteriorment, en funció del nombre dels interessats en la sessió, es concretarà l’espai en què tindrà lloc i se n’informarà oportunament.

Fa quatre anys que es convoca anualment una jornada formativa interna sobre xarxes socials per al personal que gestiona les xarxes socials municipals i, enguany, per primera vegada, s’ha volgut ampliar cap a les entitats ciutadanes, oferint-ne una sessió de tarda. “En tota organització o entitat és cada cop més imprescindible dedicar temps i recursos a la comunicació digital, tant pel que fa a la correcta difusió de les activitats i els projectes com per interaccionar directament amb el públic. I tan important és l’acció en aquest sentit com l’avaluació de l’impacte que comporta, cosa que permet atendre millor les necessitats de la nostra comunitat. Xerrades com aquestes poden ajudar les entitats no només a tenir dades, sinó també a destriar-ne les més significatives i a interpretar-les correctament”, diu el conseller de Presidència, Transparència i Govern Obert, José Luis Martín.

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Èxit de participació a la segona Setmana de l’Esport de Sant Jaume dels Domenys

Notícia següent

Vandellòs i Hospitalet renoven la seva imatge corporativa

Notícies relacionades