Esplèndid Diumenge de Rams a Tarragona

  El seguit d'actes que es porten a terme estan organitzats per l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest diumenge 9 d’abril, ha tingut lloc la Benedicció de palmes i rams amb motiu del Diumenge de Rams, un dels actes més destacats de la Setmana Santa a Tarragona.

  El recorregut de l’esdeveniment ha estat el següent: inici a l’Arc de Sant Llorenç, amb continuïtat a la Pl. L’Ensenyança, Les Coques, i final a Pla de la Seu.

  L’acte, iniciat a les 11.00 h i que ha estat organitzat per l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa, ha comportat un seguit d’alteracions de trànsit. Així com les restriccions d’estacionament i de circulació directament a tot el carrer Les Coques, plaça de l’Ensenyança i carrer Sant Pau i, a més, de forma indirecta a tot el Nucli Antic. Per tal de garantir que no hi haguessin vehicles estacionats als carrers del recorregut, està prohibit l’estacionament durant tot el dia, no solament al tram afectat per aquest acte, sinó també al recorregut del Via Crucis del Sant Crist de la Sang que es farà a la tarda. D’altra banda, no s’ha pogut garantir que els veïns amb targeta d’accés puguin accedir als seus guals i aparcaments fins a les 14.30 hores.

  Aquest mateix diumenge, a les 17.00 h, també esdevindrà la Processó del Diumenge de Rams des de l’Església de Sant Joan, la qual acabarà a les 18.30 h.