Es facilita el reciclatge a tots els residents de la Part Alta de Tarragona

  Els contenidors fixes es col·locaran el pròxim dia 21 de març

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El pròxim dia 21 de març es tornaran a col·locar els contenidors fixes de més capacitat a la plaça de l’Oli, al carrer Puig d’en Pallars i al Pla de Palau. Amb aquest canvi s’augmenta substancialment la capacitat dels contenidors de recollida selectiva de la Part Alta, per la qual cosa, es facilita el reciclatge a tots els residents.

  Els veïns que vulguin fer la recollida selectiva s’hauran de desplaçar a aquestes 3 illes fixes o anar als contenidors situats fora muralles, com feien fins ara. A més, podran dipositar el rebuig a les papereres mòbils que es col·loquen cada dia a les 19.30 h i es retiren a les 22 hores.

  Al gener del 2016 es van canviar aquestes illes de contenidors per contenidors més petits. Aquest canvi va ser provisional i es va fer per l’apuntalament i obres de la muralla, ja que impedien el pas dels camions de buidatge dels contenidors per la Baixada de la Guitarra.

  Els contenidors seran de paper i cartó, envasos, vidre i matèria orgànica i complementaran el servei de recollida de rebuig de les papereres mòbils.

  Aquest canvi també requereix la col·laboració dels veïns per tal que dipositin els residus al seu horari corresponent.