ERC demana la dimissió de Ballesteros

  ERC reclama l’expulsió del PP de l’equip de govern, "responsable polític de les agressions als ciutadans de Tarragona", afirmen des del grup municipal

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Grup Municipal d’ERC-MES-MDC ha demanat la dimissió de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros en considerar que no ha estat a l’alçada del càrrec a l’hora de defensar les llibertats i la integritat física dels ciutadans de Tarragona.

  Segons els Republicans, “mentre els tarragonins es comporten cívicament defensant el dret a vot i les urnes, Tarragona està governada pel PP, el partit més corrupte i violent d’Europa”. En aquest sentit, Pau Ricomà afirma que “el govern espanyol va fer servir la seva policia per maltractar els ciutadans indefensos amb una violència brutal i gratuïta”.

  El paper de l’alcalde Ballesteros en relació als fets del diumenge 1 d’octubre, només es pot qualificar de decebedor i lamentable. Ni va defensar els tarragonins de les agressions rebudes ni va sortir al carrer a aturar la policia. Sí que ho va fer, per exemple, Núria Marín, alcaldessa socialista de l’Hospitalet de Llobregat. El batlle de Tarragona, en canvi, “ha demostrat ser un alcalde covard i indigne del càrrec”, assenyala el portaveu republicà.

  Pau Ricomà afirma que “és una vergonya que el PP governi a la ciutat de Tarragona, gràcies a un pacte antinatura amb el qual l’alcalde Ballesteros va trair als seus votants”. Així mateix, Ricomà lamenta i rebutja les execrables declaracions dels ministres del govern i dels dirigents del PP. “No en tenen prou en pegar els ciutadans sinó que tenen el cinisme de culpabilitzar les víctimes dient que ells són els culpables de la violència. Estan parlant dels nostres veïns, avis o mares “.

  ERC-MES-MDC reclama que el PP sigui expulsat immediatament del govern de Tarragona. “És una vergonya que un partit que exerceix i justifica les agressions als ciutadans de Tarragona estigui al govern de la ciutat. No ens ho mereixem”, afirma Ricomà .