A ERC de la Bisbal del Penedès només li queden dos candidats

    El passat ple extraordinari que es va realitzar el dia 23 de novembre, es va donar compte de la renúncia a l’acta de regidor per part de José Fernández Rodrigo i també la renúncia de qui l’havia de substituir, el primer suplent de la llista d’ERC-AM, Héctor Yokota Tejedor

    A ERC de la Bisbal del Penedès se li acaben els candidats. El passat dijous dia 23 de novembre al ple extraordinari que va tenir lloc a la Bisbal, es va donar compte de la renúncia a l’acta de regidor per part de José Fernández Rodrigo i també la renúncia de qui l’havia de substituir, el primer suplent de la llista d’ERC-AM, Héctor Yokota Tejedor.

    Abans del 13 de juny de 2015 van presentar renúncia a la Junta Electoral quatre candidats d’ERC: Josep Maria Puigibet i Mestre l’ex-alcalde de la Bisbal del Penedès,  Montserrat  Mestre i Ferrerons, Eusebio Martínez López i José Fernández Merlo. Per tant, van prendre possessió del càrrec de regidors els números 2, 4, 5, 6 i 9 de la llista: Joaquin Rivas Piqueras, Mónica Pérez Garrido, Pilar Verdún Vives, Juana Reina Torres i Yolanda Tienda Sánchez.

    Però si no havia hagut prou renúncies, el març de 2016 la regidora d’ERC Yolanda Tienda va presentar la seva renúncia i també va renunciar la persona que l’havia de substituir, Maria Rocío Rivas Criado, que tenia el número 10 a la llista. El 13 de maig  de 2016 va entrar com a nou regidor José Fernández Rodrigo, l’últim candidat de la llista d’ERC, del que ara es dóna compte de la seva renúncia com a regidor i també de la renúncia del primer suplent.

    Quan arribi la credencial de la Junta Electoral prendrà possessió com a regidora la segona suplent de la llista, Margarita Barberà Cuesta. En el moment que prengui possessió del càrrec, només quedaran dos possibles suplents d’ERC per ocupar qualsevol altra renúncia.