Enxampen a Roses un home que venia marihuana amagada en brics de suc

    Un policia local va reconèixer-lo perquè tenia antecedents per fets similars i va sospitar en veure que caminava acompanyat de tres turistes

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    La Policia Local de Roses ha detingut un home, veí de la localitat, per vendre marihuana amagada en brics de suc de fruita. Els fets van passar el 25 de juliol passat a primera hora de la tarda quan un policia local que es dirigia al seu domicili després de finalitzar la jornada va veure l’home que ja havia estat implicat en delictes contra la salut pública. Anava caminant pel carrer Girona acompanyat de tres turistes. L’agent va seguir-los i va veure com el sospitós lliurava alguna cosa a una de les persones del grup dins del portal d’un edifici. A continuació, l’agent va avisar el cos i una patrulla es va desplaçar fins al lloc.
    Els agents van escorcollar les persones i van trobar dos brics de suc de fruita –un estava a mans del sospitós i l’altre el tenia un dels acompanyants- amb marihuana al seu interior. La droga estava embolicada amb paper d’alumini.
    L’acompanyant que duia el bric va reconèixer a la policia que acabava de comprar la droga al sospitós, un veí de Roses de nacionalitat marroquina. Seguidament, els agents van comissar la droga i van endur-se els implicats a la comissari dels Mossos d’Esquadra, on se’ls va prendre declaració. El venedor de la droga, que tenia nombrosos antecedents per delictes contra la salut pública, va quedar detingut a l’espera de passar a disposició del jutge.