En Comú Podem Tarragona presenta als 27 membres de la candidatura

La força morada va realitzar la seva presentació davant de més de 170 persones

Imatge cedida
Ahir dia 3 de maig al Teatre El Magatzem En Comú Podem Tarragona va realitzar la seva presentació davant de més de 170 persones i la direcció ja ho ha catalogat com un veritable èxit ja que l’aforament del recinte finalment va quedar curt.
La força morada va presentar als 27 membres de la candidatura on destaca principalment la joventut i l’experiència de gent activista durant molts anys a Tarragona com la Teresa Fortuny, el Toni Peco i el Josep Sementé.
El partit va presentar les seves principals propostes que estan encaminades a la cohesió social de la ciutat, la qual cosa implica un nou model urbanístic que pensi en omplir espais buits i no amb l’extenció de la ciutat. També van destacar la importància de fer una auditoria del deute per saber la magnitud del desastre a Tarragona i dir-li la veritat a la ciutadania. D’altra banda també es va esmentar el tema de la neteja i la feminització de la ciutat ja que consideren que Tarragona actualment no és una ciutat segura per a les dones.
En boca de la seva líder Carla Aguilar-Cunill ahir no només presentaven una candidatura, sinó “una alternativa veritable de govern que reverteixi la mala gestió dels últims anys a Tarragona”. En relació a les seves aspiracions, Aguilar no es va cansar de dir que el 26 de maig “opten a guanyar l’alcaldia de Tarragona”.