Els professionals d’Atenció Social del Consell Comarcal realitzen unes jornades tècniques

  Aquesta trobada de caràcter intern vol potenciar el vincle i la cohesió de l’equip de professionals del Consell

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de les jornades tècniques dels professionals d’Atenció Social del Consell Comarcal. Foto: Cedida

  Els Serveis Bàsics d’Atenció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès van dur a terme els dies 20, 21 i 22 d’octubre, les onzenes jornades tècniques de caràcter intern.

  Més d’una vintena de professionals de l’àrea d’Atenció Social que treballen en diversos municipis de la comarca van prendre part durant tres dies consecutius, d’unes jornades que persegueixen l’objectiu de potenciar el vincle i la cohesió de l’equip. En aquestes jornades es va treballar el model de funcionament que té el servei i la diferència entre les disciplines de treball social, educació social i psicologia. També es va analitzar la forma en què es fa xarxa i com es construeixen els diferents casos que es tracten des del Servei d’Atenció Social. I per últim, es va analitzar la xarxa que es construeix entre el Servei d’Atenció Social del Consell Comarcal i la resta de serveis amb els quals conflueixen quant treballen.

  La trobada es va realitzar a la Bisbal del Penedès. L’ajuntament va cedir les instal·lacions del Centre Municipal de Cultura com espai de reunió de tot l’equip.