Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

El concessionari Autolica Tarragona ofereix l’experiència de provar l’EQC, el primer vehicle 100% elèctric de Mercedes-Benz

Avatar photo

Del 4 al 8 de novembre, Autolica Tarragona acollirà per primera vegada l'EQC i brindarà als usuaris la possibilitat de realitzar test-drives amb el vehicle

La Caravana Mercedes-Benz EQC arriba a Autolica Tarragona del 4 al 8 de novembre donant l’oportunitat de viure una experiència exclusiva, conduir en primícia el primer vehicle 100% elèctric de Mercedes-Benz, el nou EQC. Un automòbil que conjuga l’última tecnologia, un disseny avantguardista, la sofisticació pròpia de la marca i la màxima esportivitat.

Per primera vegada, els usuaris que ho desitgin comptaran amb la possibilitat de realitzar una prova totalment gratuïta del nou model de Mercedes-Benz i, al seu torn, podran resoldre tots els dubtes sobre el nou vehicle de la firma alemanya. D’aquesta manera, els afortunats que la realitzin el test-drive sentiran la màgia de la seva conducció, la potència elèctrica dels seus motors i viuran en primera persona les sorprenents innovacions tecnològiques amb què compta l’EQC.

El president de Mercedes-Benz Espanya, Roland Schell, ha assenyalat: “Amb la Caravana Mercedes-Benz EQC volem acostar l’emoció que se sent en posar-se al volant de l’EQC, que siguin els propis usuaris els que descobreixin les meravelloses sensacions que transmet el primer elèctric de la marca mentre el condueixes, i que millor que ser els primers a fer-ho “.
L’EQC, un SUV elèctric amb les màximes prestacions

El nou SUV elèctric de Mercedes-Benz ofereix una conducció excepcional, silenciosa i confortable, sense gastar ni una gota de gasolina ni produir emissions locals. Compta amb una autonomia de 445-471 quilòmetres * i tots els atributs propis de la companyia, com qualitat, seguretat, confort, funcionalitat i connectivitat. A això se suma l’elevat dinamisme de conducció gràcies a l’ús de dos motors elèctrics en l’eix davanter i en l’eix posterior amb una potència total de 300 kW, així com a una estratègia d’operació intel·ligent per assegurar una gran autonomia elèctrica.

Pel que fa al disseny, el nou model encarna el luxe avançat de la nova marca de productes i tecnologies EQ, combinant nombrosos detalls avançats de disseny amb els contrastos cromàtics típics de la marca. El EQC resulta de la interacció entre una bellesa sense precedents, la juxtaposició conscient d’elements digitals i analògics i la transició contínua entre el disseny intuïtiu i el disseny físic.

A més, l’EQC està equipat amb l’avançat sistema multimèdia MBUX (Mercedes-Benz User Experience), completat amb nombrosos continguts específics per al EQ com, per exemple, l’autonomia, l’estat de càrrega i el flux energètic. Amb el MBUX poden manejar-se i ajustar-se també altres funcions optimitzades per al EQ com la navegació, els programes de conducció, la intensitat de càrrega i l’hora de partida.

Les comandes ja es poden realitzar i els preus comencen a 77.425 € **.

Nova era per a la companyia

Amb l’arribada del nou EQC, Mercedes-Benz escriu un nou capítol en la seva història. Per a la companyia alemanya és com tornar a les seves arrels, al punt on fa més de 130 anys van inventar l’automòbil. L’EQC marca un punt d’inflexió i obre el camí de l’ofensiva elèctrica de la marca.

L’EQC, és el primer membre d’una família de vehicles de propulsió elèctrica, que veurà incrementat la seva grandària en els propers anys. És per això, que la companyia invertirà més de deu mil milions d’euros en nous productes EQ.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els professionals d’Atenció Social del Consell Comarcal realitzen unes jornades tècniques

Notícia següent

Miquel Casellas: “El lot de Nadal cap 43”

Notícies relacionades