Els Pets exhaureixen les entrades pels concerts al Teatre Fortuny

  El Teatre Fortuny s’omplirà a vessar aquest divendres i dissabte amb motiu de la presentació del nou disc “Som”, d’Els Pets. Les actuacions seran a les 21:00 h i les entrades estan exhaurides.

  Aquest disc s’ha enregistrat el mes de juliol passat al teatre de Ca l’Eril a Guissona, de la mà del productor Joan Pons, i s’ha mesclat la primera setmana d’agost als estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventís per Jordi Mora.

  Els seguidors d’Els Pets han hagut d’esperar cinc anys per retrobar-se amb un nou cançoner del grup de Constantí.

  Són 13 cançons plenes de màgia, tendresa, eufòria i amir per la música. Sota la direcció de Joan Pons, El Petit de Cal Eril, Els Pets han decidit apostar per sonoritats contemporànies amb un grapat de cançons memorables i sense farciment, petites perles de minutatge reduït però directes al cor.

  En elles, Els Pets regalen als seus seguidors històries fetes de petits detalls, personatges entranyables que se sobreposen als sotracs de la vida quotidiana.

  Els Pets són Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria i veus), Falin Càceres (baix), Joan Pau Chaves (teclat i veus), Jordi Bastida (guitarra i veus) i Marcel Cavallero (guitarra, teclats i veus).