El Vendrell guanya 7 a 5 el Girona en el seu primer partit de la Lliga Catalana

Avatar photo

A la primera part, el Vendrell va disposar de diverses oportunitats per marcar, però va ser el Girona qui va estar més encertat

A la primera part, el Vendrell va disposar de diverses oportunitats per marcar, però va ser el Girona qui va estar més encertat. En una de les poques ocasions que van tenir els visitants, Oriol Garcia, al minut 23, va fer el 0 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va ser més moguda i fins al tram final no es va decantar el partit de forma favorable per a l’equip dirigit per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs. Al segon minut de la represa, Cristian Rodríguez va fer l’1 a 1, però, tot seguit, Raul Pelicano i Oriol Garcia van tornar avançar el Girona en el marcador. Al minut 30, Cristian Rodríguez va retallar distàncies i, al minut 39, Eloi Mitjans va fer el 3 a 3. Al minut següent, Edu Fernández, de falta directa, va avançar el Vendrell en el marcador, però una targeta blava a Roger Rocasalbas, al minut 42, va tornar donar aire al Girona. Raul Pelicano va empatar de falta directa i, dos minuts després, David Gelma va fer el 4 a 5. Al minut 48, un inspiradíssim Cristian Rodríguez va tornar a empatar el partit fent el seu hat trick particular. Quan semblava que el partit anava a finalitzar amb un empat, al darrer minut, Jordi Ferrer va fer el 6 a 5. I a vuit segons per al final, quan el Girona va canviar el porter per tenir un cinquè jugador a pista i buscar l’empat, Joan Lluís Mudarra va aprofitar una recuparació de pilota per fer el setè gol del Vendrell. Amb el 7 a 5 es va arribar al final del partit i l’afició local va poder celebrar una victòria en el darrer partit del CE Vendrell al pavelló del Club abans de les obres de remodelació.

El proper dimarts 12 de setembre, a les 21 h, el CE Vendrell jugarà el seu segon partit de la Lliga Catalana a la pista del Palafrugell.