El Torneig Internacional del TGN Bàsquet a Cambrils esdevé tot un èxit

    Enguany, bat el seu propi rècord i acull a 80 equips

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La catorzena edició del Torneig Internacional de bàsquet i minibàsquet del TGN Bàsquet a Cambrils va acabar dimecres passat. Aquesta ha estat una edició molt especial per al club lila perquè ha posat a prova tota la seva capacitat organitzativa en haver acollit a 80 equips, tot un rècord històric per aquest campionat que tenia en 70 la millor marca fins ara, del 2015.

    El club va haver de recórrer a les pistes de bàsquet de l’escola Marinada, situada a pocs metres del pavelló municipal per poder encabir tots els partits programats. L’any passat es va fer servir l’esplanada que hi ha davant l’Ajuntament de Cambrils, però el vent va dificultar la disputa dels enfrontaments. Enguany, amb més de 60 partits diaris dins el poliesportiu, les pistes de l’escola han esdevingut d’una gran ajuda. «Estem molt satisfets, de veritat. Poder organitzar un torneig amb aquest volum d’esportistes, gairebé un miler, i que no hi hagi hagut cap problema en l’apartat esportiu és tot un èxit. Vull agrair a tots els equips la seva bona predisposició fins i tot quan vam haver de fer alguns canvis en el calendari sobre la marxa. Tots van col·laborar i això s’agraeix. El fet que la majoria de participants ja coneguessin el Torneig ho fa tot més fàcil perquè coneixen la dinàmica competitiva. Enguany, a més, també hem utilitzat unes pistes de l’escola Marinada i vull agrair als seus responsables i a l’Ajuntament totes les facilitats que ens han donat», explica Iñaki Liarte, màxim responsable del Torneig de Cambrils.

    Segons Liarte, ideòleg i impulsor del campionat, l’allau de peticions de participació d’enguany ha estat tan gran que fins i tot s’han quedat 30 equips fora.