El temporal beneficia notòriament les estacions d’esquí de Lleida

    Es preveu tancar la millor temporada d'esquí dels últims deu anys com a mínim

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La cara més positiva del temporal d’aquest inici de primavera és per a les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida, on s’hi han acumulat més de 40 centímetres de neu nova. Tot i que la neu ja estava assegurada fins a Setmana Santa, la nevada d’aquestes últimes hores permet augmentar-ne la qualitat, que s’havia vist malmesa després d’uns dies d’altes temperatures.

    Això fa preveure als complexos que els aficionats tornaran a tenir ganes d’esquiar i que s’animaran encara més les reserves per Setmana Santa. El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, assegura que “a hores d’ara ja podem dir que tancarem la millor temporada dels darrers deu anys, i segurament amb aquestes noves nevades encara podrem parlar de més anys de referència”.

    A l’estació de l’Alta Ribagorça aquest dissabte han hagut de tancar les parts altes de l’estació però confien que els nous gruixos “milloraran la qualitat de la neu i renovaran les ganes d’esquiar de moltes persones que potser ja pensaven en altres destins per Setmana Santa”, segons ha dit el portaveu del complex, Andreu Velilla.