El PSC impulsa la construcció del CEIP Teresa Godés a la Juncosa del Montmell

  El Parlament de Catalunya ha aprovat l’esmena als pressupostos del PSC que demana al Govern una partida econòmica per poder dur a terme la construcció del CEIP

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La diputada socialista al Parlament per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha explicat que el Parlament ha aprovat, amb el suport de tots els grups tret de Junts pel Sí que ha votat en contra, l’esmena als pressupostos del PSC que demana al Govern que es doti amb una partida econòmica específica per poder dur a terme la redacció del projecte constructiu i la construcció del CEIP Teresa Godés, a la Juncosa del Montmell a la comarca del Baix Penedès.

  “Estem molt satisfets per l’aprovació d’aquesta esmena perquè respon a una demanda unànime dels veïns del poble que ja fa anys que demanaven aquesta acció. A partir d’ara estarem amatents a què el Govern doni compliment a aquest mandat del Parlament. Els socialistes serem els garants de què així sigui”, ha assegurat la diputada del PSC.

  En la mateixa línia s’ha expressat l’alcaldessa del municipi, Imma Costa, qui ha destacat que “fa temps que volem i reivindiquem una nova escola per al poble. Malgrat les dificultats objectives no hem renunciat mai a aquest objectiu i hem seguit treballant per a fer-ho possible. Després d’anys de reivindicacions i de treball constant, el Parlament ha aprovat aquesta esmena que incorpora una partida específica a tal efecte en els pressupostos de la Generalitat per enguany i no podem més que mostrar-nos satisfets per aquesta decisió.”

  “Per a nosaltres, des de l’Ajuntament, l’educació dels infants del poble sempre ha estat, i és, un dret fonamental i un valor essencial que ha de garantir el futur del nostre municipi. Sense educació, sense uns serveis i equipaments educatius de la màxima qualitat, no hi ha futur i per això hem mantingut sempre aquesta reivindicació que ara, esperem, entri en la seva fase executiva”, ha conclòs la alcaldessa.